Home [treninzi] Prijave za seminar “Politika pojedinca”

Prijave za seminar “Politika pojedinca”

37
0

Libertarijanski Klub – Libek u saradnji sa fondacijom Friedrich Naumann i ove jeseni organizuje dvodnevni, deveti po redu, seminar za srednjoškolce – “Politika pojedinca”.

 

Seminar “Politika pojedinca” ima za cilj upoznavanje učesnika sa osnovama političke tradicije liberalizma. Obrađivaće se najvažnije teorijske i praktične postavke liberalizma sa akcentom na praktičnoj primeni u rešavanju raznih društvenih problema. Teme obuhvaćene seminarom kreću se od prava pojedinaca, problema jednakosti i pravde, do poimanja civilnog društva i države. Pravo učešća imaju učenici beogradskih srednjih škola i gimnazija. Seminar se održava u prostorijama Libeka, a primljeni kandidati biće blagovremeno upoznati sa svim tehničkim informacijama.

Učešće je besplatno, a polaznici na kraju seminara dobijaju sertifikat Libertarijanskog Kluba Libek.

Prijave za seminar “Politika pojedinca” (Beograd, 12-13. oktobar 2013)
Rok za prijavljivanje je 5. oktobar 2013. Prijavljivanje se vrši putem online aplikacije koja je dostupna na ovom linku.

Prijave za seminar “Politika pojedinca” (Niš, 19-20. oktobar 2013)
Rok za prijavljivanje je 12. oktobar 2013. Prijavljivanje se vrši putem online aplikacije koja je dostupna na ovom linku.

Prijave za seminar “Politika pojedinca” (Kragujevac, 26-27. oktobar 2013)
Rok za prijavljivanje je 19. oktobar 2013. Prijavljivanje se vrši putem online aplikacije koja je dostupna na ovom linku.

Više informacija o seminaru dostupno je na Facebook stranici organizacije, kao i na zvaničnom Twitter nalogu.