Home [konkursi] Konkurs za vršnjačke edukatore – Omladina JAZAS-a Novi Sad

Konkurs za vršnjačke edukatore – Omladina JAZAS-a Novi Sad

56
0

 

Stiže nam polako septembar, nova školska godina, a samim tim i novi konkurs i nova škola za vršnjačke edukatore na temu bolesti zavisnosti koju organizuje Omladina JAZAS-a Novi Sad! Tradicija se nastavlja, a tebi eto prilike da postaneš novi edukator naše organizacije.

 

 

Prvo, treba da znaš da je Omladina JAZAS-a Novi Sad organizacija koja postoji više od 15 godina, da se bavimo prevencijom HIV-a i side, polno prenosivim infekcijama, kao i bolestima zavisnosti, i da kao stub omladinskog aktivizma u Novom Sadu i Vojvodini iza sebe brojimo više od 100 realizovanih projekata i aktivnosti.

 

Dakle, ako želiš da postaneš naš član i da se prijaviš za školu za vršnjačke edukatore, treba da ispunjavaš sledeće uslove:

 

-da imaš od 15 do 20 godina;

 

-da živiš u Novom Sadu ili okolini;

 

-da želiš da vidiš promenu u društvu i budeš dobar primer;

 

-da si ’slobodan/na’ od 9. do 13. oktobra ove godine;

 

-da si željan/na novih znanja, veština i tehnika.

 

Konkurs je otvoren do 16. septembra 2013. godine, a prijaviti se možeš tako što ćeš mail sa svojim podacima (ime, prezime, godina rođenja, škola/fakultet, kontakt telefon, e-mail) poslati na aleksandra.milovanov@jazas.rs

 

Po završetku konkursa svi prijavljeni biće pozvani na anketiranje, gde će i dobiti više informacija i detaljnije se upoznati sa celim programom. Vidimo se!