Home [akcija] TINEJDŽERI OSVAJAJU BEOGRAD, BEOGRAD OSVAJA TINEJDŽERE!

TINEJDŽERI OSVAJAJU BEOGRAD, BEOGRAD OSVAJA TINEJDŽERE!

51
0

Ovog leta počinje “Osvajanje Beograda”!
Od 20. do 31. avgusta ispred Kulturnog centra Beograda (na početku Knez Mihailove) pravimo pravu peščanu plažu. A na plaži? Različiti programi za srednjoškolce: radionice sa umetnicima (Miloš Tomić, Žolt Kovač, TKV, Marina Marković, Braća Burazeri) radionice koje vode srednjoškolci iz KCB tima (fotografija i arhitektura, street art, književni program, oslikavanje odeće, istorija video igara…). Tu je i filmski program… i naravno koncerti, žurke, druženje i kuliranje na plaži. 

Pozivamo vas na otvaranje gradske plaže “KCBič” ispred Kulturnog centra Beograda 20. avgusta u 20 časova!

 

Ostali programi OSVAJANJA BEOGRADA!: „Na gajbi kod Andrića“, „KCBič“, „Remiks“, „Junak  iz kraja  / Junakinja iz kraja“, „Nezvani gosti“, „Kako biti turista u sopstvenom gradu“, „Okupacija DOB-a“, odvijaće se u zatvorenim i otvorenim prostorima, u realnom i virtuelnom prostoru. Kroz koncerte, izložbe, radionice, gostovanja umetnika, upoznavanje Beograda i mnoge druge aktivnosti promovišemo kreativnost, toleranciju, solidarnost na trgovima i ulicama, u svom kraju, u školama i ustanovama kulture.

 

Sve aktivnosti su besplatne! Projekat traje do decembra 2013. godine.

 

Partneri u projektu: Fakultet organizacionih nauka, Filološki fakultet, Fakultet za medije i komunikacije, Kulturni centar Beograda, Pedagoški muzej, Muzej grada Beograda-Legat Ive Andrića i Dom omladine Beograda.