Home [konkursi] WEEKEND MEDIA FESTIVAL Rovinj, 20. – 22.09.2013.

WEEKEND MEDIA FESTIVAL Rovinj, 20. – 22.09.2013.

65
0

Kompanija CreITive u saradnji sa Weekend Media festivalom pruža jedinstvenu priliku svim zainteresovanim studentima i mladim entuzijastima iz oblasti marketinga i medija da prisustvuju najvećem regionalnom festivalu komunikacija koji se održava od 19. do 22. septembra u Rovinju.

Konferencija se održava šesti put u Rovinju i prvi put u Evropskoj uniji i predstavlja odličnu priliku za unapređenje komunikacionih veština uz niz zanimljivih predavanja, intrigantnih panela, radionica i prezentacija, uz opušteno druženje i odličnu zabavu kojima će se završiti letnja sezona u Rovinju.

Izabrani kandidati će imati priliku da prisustvuju izlaganjima renomiranih stručnjaka iz poznatih svetskih kompanija poput Google-a, Nestle-a i mnogih drugih, i na taj način iskoriste jedinstvenu priliku da na jednom mestu čuju iskustva vodećih ljudi u svojim branšama.

Deset odabranih će provesti festival u društvu zaposlenih iz kompanije CreITive, od kojih će najbolji dobiti mogućnost prakse ili zaposlenja.

Kotizacije koje za ostale učesnike koštaju 400 evra obezbeđuju organizatori. Kotizacija omogućava pristup svim predavanjima, panelima, radionicama i zabavama, ali ne uključuje put, smeštaj i hranu.
U saradnji sa našim partnerima obezbedili smo povoljne uslove prevoza (mini bus) i smeštaja (3 dana / 2 noći) od ukupno 130 evra u periodu od 20. do 22. septembra.

Prijavljeni koji prođu selekciju će takođe moći sami da obezbede prevoz i smeštaj.

Uslovi prijavljivanja:

Ukoliko imaš između 21 i 27 godina, studiraš i imaš izražene komunikativne i organizacione sposobnosti, izražen smisao za timski rad kao i strast za marketingom… Onda je ovo prava prilika za tebe. Iskoristi je!

Svi zainteresovani treba da popune kratak prijavni upitnik na: http://ow.ly/nMsud posle čega će biti kontaktirani.

Prijave traju do 19. avgusta.

Putovanje najelegantnijim minibus prevozom omogućila je turistička agencija Terra Travel.

Program festivala možete pogledati na sledećem linku: http://2013.weekendmediafestival.com/predavaci