Home [njuz] Kako se oglašavati onlajn?

Kako se oglašavati onlajn?

44
0

Kako izabrati onlajn medije koji najviše odgovaraju vašem brendu? Kakav baner postaviti, koliko novca potrošiti, koju ciljnu grupu izabrati? Šta je uopšte display banner oglašavanje i kako isplanirati jednu ovakvu kampanju?

Ovo su samo neke od zanimljivih tema o kojima će biti reči na besplatnom seminaru „Online media planning”, koji u subotu, 25. maja, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

Ivan Dimitrijević, direktor marketinga Internet Grupe, otkriće na seminaru kakvo je stanje u digitalnom marketingu kod nas, a kakvo u regionu i celom svetu, te kako se ono najbolje može iskoristiti. Pre nego što se priključio Internet Grupi, Dimitrijević je u okviru digitalne agencije Fastbridge, upravljao strateškim planiranjem nastupa brendova u onlajn medijima.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/dimitrijevic.php

 

Pokrovitelj seminara Red Bull omogućio je svim učesnicima da uživaju u predavanju uz osvežavajući energetski napitak.