Home [njuz] Besplatna škola argentinskog tanga za srednjoškolce – ,,Započnimo upoznavanje zagrljajem!’’

Besplatna škola argentinskog tanga za srednjoškolce – ,,Započnimo upoznavanje zagrljajem!’’

99
0

Zamisli da znaš jedan ples koji možeš da plešeš sa bilo kim na svetu ko ga pleše, bez obzira da li je iz Kine, Francuske ili Argentine! Ples koji učiš kao strani jezik, uz pomoću kojeg ćeš upoznati stotine novih ljudi širom zemlje i sveta. Ples kroz koji improvizuješ, i zato možeš da izraziš sebe i pokažeš ko si TI. Ples u kojem sa nekim započinješ upoznavanje zagrljajem, a tek posle rečima.

 

U pitanju je argentinski tango, koji polako ali sigurno osvaja ceo svet! Instruktorski tim škole Tango Natural želi da podeli ovaj ples sa što više mladih ljudi, i zato smo odlučili da organizujemo besplatnu školu argentinskog tanga za srednjoškolce.

Termini održavanja časova su ponedeljak od 21h i petak od 20:30h, u prostorijama Teatra 78 (Resavska 78, 5 minuta hoda od Beograđanke). Prvi čas je u petak, 24 maja! Ukoliko ne možeš da stigneš na prvi čas, možeš nam se slobodno pridružiti na nekom od narednih!

Za časove je potrebno samo malo dobre volje i udobna obuća Možeš da dođeš sam/a, ili da povedeš svoje društvo, a mi ćemo se svakako pobrinuti za atmosferu!

Ako možda misliš da imaš dve leve noge, dođi da te razuverimo! Svako može da nauči da pleše tango, kao što i svako može da nauči maternji jezik!

Ako imaš bilo kakvo pitanje, slobodno ga postavi ovde ili pozovi na 063/7685407