Home [akcija] UMETNIČKO ISTRAŽIVAČKA RADIONICA INSIDE ART

UMETNIČKO ISTRAŽIVAČKA RADIONICA INSIDE ART

38
0

U DOMU KULTURE STUDENTSKI GRAD U APRILU POČINJE SA RADOM UMETNIČKO ISTRAŽIVAČKA RADIONICA INSIDE  ART. PRIJAVLJIVANJE U TOKU!

Radionica INSIDE ART je namenjena mladim ljudima, studentima i onima koji su završili školovanje ali nemaju posao, kao i svim mladim ljudima koji osećaju nezadovoljstvo svojim životom i potrebu da nešto promene. INSIDE ART je, pre svega, istraživačka umetnička radionica koja se realzuje kroz medije vizuelnog izražavanja. Ima za cilj da otkrije i aktivira pozitivne potencijale pojedinca, a time i društva. Usmerena je na otkrivanje mogućnosti življenja, delanja i stvaranja uprkos problemima, kako spoljašnjim, društvenim, tako i unutrašnjim, ličnim. Rad se odvija u grupi od 10 polaznika. Radionice počinju u poslednjoj nedelji aprila i održavaju se jednom nedeljno u trajanju od tri sata..

Autor koncepcije i voditelj radionice: Gordana Belić

Gordana Belić je diplomirala i magistrirala vajarstvo na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Studirala je Psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Edukovana je za Geštalt psihoterapeuta.

 

Više informacija na: www.dksg.rs

 

Dodatne informacije i prijava na: 011 26 91 442