Home [ volontiranje ] Volontirajte u Celodnevnom boravku na Umci

Volontirajte u Celodnevnom boravku na Umci

82
0

Poziv zainteresovanim volonterima da se uključe u program volontiranja u Celodnevnom boravku za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Umci. Program volontiranja počinje dvodnevnim seminarom za zainteresovane mlade učenike, studente ili nezaposlene starosti od 18 do 30 godina. Seminar će biti održan 26. i 27. februara 2013. godine. Nakon seminara, volonteri će biti u mogućnosti da u periodu mart – maj 2013.godine kroz volontersku praksu upoznaju korisnike Celodnevnog boravka i da uz stalne članove tima steknu iskustvo u radu sa decom i mladima sa smetnjama u razvoju.

Tokom perioda volontiranja, volonteri će imati podršku mentora koji će im pomoći da se uključe u realizaciju aktivnosti u Celodnevnom boravku i pratiti njihov rad i napredak.

Pozivaju se mladi sledećih struka: psiholozi, pedagozi, defektolozi, lekari, medicinske sestre, socijalni radnici, fizioterapeuti itd. koji kroz volontersku praksu u Celodnevnom boravku mogu da steknu radno iskustvo u svojoj struci. Istovremeno, i mladi drugih obrazovnih profila mogu kroz Celodnevni boravak da steknu iskustva, upoznaju način organizacije, doprinesu realizaciji aktivnosti, razviju nove programe u onim oblastima za koje su zainteresovani.

Više informacija o  Celodnevnom boravku za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju  možete da pronađete na http://www.boravakumka.org/.

Kontakt za prijavu da učestvujete na seminaru, ili da volontirate u Celodnevnom boravku:

Zorica Živojinović
062 88 63 604
zz@grupa484.org.rs