Home [ volontiranje ] ACTiviraj se! Uključi se i ti, nosi svoje srce javno!

ACTiviraj se! Uključi se i ti, nosi svoje srce javno!

69
0

 

Misliš da svi u društvu treba da imamo jednake mogućnosti? Želiš da doprineseš da deca ometena u razvoju i bez roditeljskog staranja imaju detinjstvo kao što je bilo tvoje? Student si i imaš nekoliko slobodnih sati nedeljno? Pozivamo te da postaneš volonter na humanom projektu “ACTiviraj se” studentske organizacije AIESEC.

Nije važno šta studiraš ako želiš da budeš human. Izmami osmeh na dečijem licu i obezbedi sebi nove lepe uspomene. Ovo je jedinstvena prilika da stekneš praksu, a uz to svojim primerom pokažeš da u društvu u kome živimo svi treba da budemo jednaki.

“ACTiviraj se” je humani projekat koji se bavi socijalnim uključivanjem dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Ove godine, u periodu od februara do aprila 2013. ovaj projekat se realizuje već 6. put. Obuhvataju ga radionice edukativnog i zabavnog karaktera na kojima će raditi volonteri u domovima “Drinka Pavlović”, “Jovan Jovanović Zmaj”, “Dragan Filipović Jusa” i udruženju “Živimo zajedno”. Volonteri ce proći edukacije obučenih defektologa o tome kako da drže radionice za decu sa temom njihovog integrisanja u društvo. Pored toga, biće organizovano i nekoliko specijalnih događaja za decu, kao što su sportske aktivnosti, odlazak u bioskop i pozorište. Za sve volontere obezbeđeni su sertifikati koji potvrđuju njihov rad na projektu.

Prijavi se na http://www.aiesec.org.rs/activiraj-se/ i postani i ti deo projekta!

AIESEC je šansa koju mladi ljudi širom sveta mogu pružiti sebi samima. Najveća svetska organizacija vođena od strane studenata postoji u 113 zemalja, i svojim razmenama, projektima, praksama i konferencijama omogućava studentima širom sveta da razviju svoje potencijale i liderske sposobnosti. Pored ličnog razvoja mladih, AIESEC se bavi podizanjem svesti o aktuelnim društvenim problemima, neguje poseban duh i kulturu, i vrši pozitivan uticaj na društvo.

 

Više informacija o ovom projektu i radu organizacije AIESEC možete pronaći na sajtu www.aiesec.org.rs