Home [ volontiranje ] Biraj samo najbolje za sebe! Napravi prvi korak ka svojoj budućoj karijeri!

Biraj samo najbolje za sebe! Napravi prvi korak ka svojoj budućoj karijeri!

82
0

 

Razmišljaš o tome šta ćeš posle fakulteta? AIESEC program stručnih praksi ti nudi priliku da stekneš praktično iskustvo kojim ćes obogatiti svoj CV! Više od 50% mladih koji danas završe fakultet nema nikakvo praktično znanje, a više od 60% ne uspeva da pronađe posao. AIESEC praksa će te razlikovati od njih.

AIESEC program stručnih praksi ti omogućava praktično usavršavanje iz bilo koje oblasti koju studiraš u nekoj od kompanija širom sveta. Ukoliko si student završne godine osnovnih ili postdiplomskih studija, odlično vladaš engleskim jezikom, ambiciozan si, komunikativan i spreman da se nosiš sa izazovima, prijavi se za praksu i otvori sebi vrata uspeha.

Prakse su dostupne tokom cele godine i traju od 3 do 18 meseci. Prakse su plaćene i plata pokriva troškove života i stanovanja u drugoj državi. Prosek na fakultetu nije bitan, a svaka dodatna aktivnost ti može biti prednost i može ti povećati šansu da dobiješ baš onu praksu koju želiš.

Preko 5000 studenata godišnje iskoristi AIESEC internacionalne prakse da otpočnu svoje profesionalne karijere, razviju se na ličnom nivou, upoznaju druge kulture i usavrše strane jezike. Usudi se i ti!

Prijavi se!

www.ef.aiesec.org.rs

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale, izgrade ličnu mrežu kontakata i usmere svoje ambicije. Prisustvom u 113 zemalja sa preko 86000 članova, AIESEC je prepoznat od Ujedinjenih Nacija kao najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata.