Home [konkursi] Program „Pokreni se za posao“

Program „Pokreni se za posao“

60
0

Konkurs za podnošenje prijava za učešće na programu za pokretanje malih preduzeća u Srbiji. Bira se 100 najboljih biznis ideja, a mogu učestvovati građani i registrovani preduzetnici sa radnjama/firmama ne starijim od 5 godina.

Program „Pokreni se za posao“ pomaže ljudima koji žele da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis. Putem ovog programa, koji sprovodi udruženje građana Eneka iz Niša, kompanija Filip Moris dodeljuje bespovratna sredstva do 200.000,00 dinara za kupovinu neophodne opreme za pokretanje malih i porodičnih preduzeća. Osim sredstava za kupovinu opreme, budućim preduzetnicima su obezbeđene poslovne i stručne obuke, kao i stalna savetodavna pomoć od strane ekonomskih stručnjaka u toku naredne dve godine.

Svi zainteresovani građani sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije, koji imaju dobru i održivu poslovnu ideju za započinjanje ili unapređenje sopstvenog biznisa, mogu da konkurišu slanjem popunjenog prijavnog obrasca sa propratnom dokumentacijom.

Konkurs za podnošenje prijava za učešće na programu “Pokreni se za posao” otvoren je do 28. februara 2013. godine.

Prijavni obrazac, informacije o uslovima konkursa, kao i više o samom programu, dostupni su na www.pokrenisezaposao.rs. Više informacija možete dobiti i telefonom – 018/528228 i 018/240306.