Home [konkursi] Konkurs za mlade filmske umetnike

Konkurs za mlade filmske umetnike

83
0

Povodom deset godina rada SBB-a, raspisujemo konkurs za mlade filmske umetnike. Želimo aktivno da podržimo kreativne stvaraoce i promovišemo radove. Ako ste već snimili film, seriju, dokumentarac, spot, napravili video instalaciju, prijavite se na naš konkurs i osvojite 5000 evra!

Mogućnost prijave imaju svi neafirmisani umetnici, studenti, kao i oni koji se video stvaralaštvom bave iz hobija.

Zainteresovani treba da pošalju svoje gotove radove do 31. decembra 2012. godine na email konkurs@sbb.co.rs ili na adresu Bulevar Zorana Đinđića 8a, Novi Beograd, sa naznakom „Konkurs za video umetnike“. Video formate je moguće postaviti na neki od online video (YouTube, Vimeo) ili servisa za razmenu sadržaja (sendspace.com, wetransfer.com) i prilikom prijave poslati link ka filmu.

Prijava treba da sadrži ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail.

Konkurs je na slobodnu temu bez vremenskog ograničenja radova.

SBB-ov žiri izabraće pobednički video čiji će autor dobiti nagradu u visini od 5000 evra za kreiranje narednog video projekta. Najinteresantniji radovi emitovaće se besplatno putem SBB Video klub servisa.

Prijavljivanjem na konkurs prihvatate emitovanje poslatog materijala i potvrđujete da imate sva autorska prava i srodna prava vezano za Vaše video projekte i njihovo emitovanje, kao i da snosite sve pravne posledice u slučaju da ona nisu na bilo koji način regulisana.