Home [treninzi] Provedite nezaboravnih nedelju dana na prolece! Placate samo put, smestaj i hrana...

Provedite nezaboravnih nedelju dana na prolece! Placate samo put, smestaj i hrana obezbedjeni. Prijave do 2. decembra

43
0

Poseti najseverniji milionski grad na svetu, prošetaj Crvenim trgom, slikaj se kod Neptunove fontane… Pogledaj najromantičniji grad na svetu sa Ajfelovog tornja, upoznaj se sa dostojanstvenom arhitekturom Italije, ili uhvati egzotičan predah u Solunu… Oseti istok i zapad, pronađi nove ljude, zaljubi se… Šta čekaš?  Baci se na pisanje motivacionog pisma i  neka ti to bude jedna od najlepših uspomena iz studentskih dana, a ujedno i koristan dodatak tvom CV-ju.

Novac za boravak na kursu ti nije potreban. Potrebno je samo da si student tehničko-tehnološkog ili prirodno-matematičkog fakulteta, a za sve ostalo pobrinuće se domaćini. Iz iskustva znamo da će biti fenomenalni i nezaboravni. Imaćeš mnoštvo slika, snimaka i suvenira koji će te podsećati na fantastične doživljaje sa kursa, a takođe možeš računati i na prijateljstva koja ostvariš, i znaj da će ti svi koje upoznaš izaći u susret  bilo gde i bilo kada.

Potrebno je samo da se prijaviš (http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp), napišeš maštovito motivaciono pismo (http://best.rs/kako-da/faq/), a pošto te izaberu da u sopstvenoj režiji otputuješ.

Rok za prijavu je 2. decembar!

U slučaju da imaš neka pitanja ne ustručavaj se da pišeš na beograd@best.eu.org ili pitanje postavi na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/BEST.Belgrade?bookmark_t=page.

Ako želiš da budeš učesnik kursa – nije neophodno da budeš član BESTa.

Iskoristi šansu da proživiš najlepše proleće ikada!!!