Home [njuz] Prezentacija ESOL Cambridge ispita

Prezentacija ESOL Cambridge ispita

56
0

Preko 3000 organizacija (među kojima su vrhunski univerziteti i koledži, vodeće svetske kompanije, kao i državne institucije mnogih zemalja) širom sveta ima poverenja u Cambridge ESOL ispite i priznaje te sertifikate kao validnu potvrdu nivoa znanja engleskog jezika. Ovi sertifikati značajno povećavaju šanse prilikom prijavljivanja za studentsku i univerzitetsku vizu, kao i za dobijanje posla u zemlji i inostranstvu, a pružaju i brojne druge mogućnosti.

Više o vrstama sertifikata i načinu polaganja ispita možete naći na zvaničnom sajtu Cambridge ESOL, ali sve koji žele da čuju više informacija „iz prve ruke“ i uz to imaju mogućnost da postave pitanja i razjasne nedoumice pozivamo da dođu na jednočasovnu prezentaciju u Info room-u (ul. 1300 kaplara br.2; bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca – Studentski trg br. 5) u utorak 20. novembra u 15h.

Prezentaciju će voditi Aleksandra Sekulić, profesor engleskog jezika i književnosti i konsultant ESOL Cambridge za Srbiju, sa višegodišnjim iskustvom u pripremanju kandidata za sve nivoe ovih ispita.

Ko se može prijaviti i kako?

Pozvani su svi zainteresovani od 15 do 30 godina, ali molimo da nam zbog ograničenog broja mesta svoje prisustvo najavite mailom, u kom ćete poslati svoje osnovne podatke (ime i prezime, godište, zanimanje/obrazovanje, kontakt) i par rečenica o tome zašto vas zanimaju ovi sertifikati i šta očekujete od prezentacije. Prijava se šalje na e-mail adresu aleksandra.sekulic@cambridgeesolreps.org, najkasnije do 16. novembra u 16h, a svi prijavljeni kandidati biće u najkraćem roku obavešteni o prijemu.