Home [konkursi] Komunikacijom do znanja

Komunikacijom do znanja

65
0

Udruženje građana i građanki „ Liga društvene  jednakosti“ uz podršku Uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada i Kancelarije za mlade u okviru relaizacije  Lokalnog akcionog plana za mlade za period 2010. do 2014.  godine realizuje projekat „Komunikacijom do znanja“.
Ovim projektom će nizom obuka i praktičnih radionica  biti omogućeno mladim ljudima koji su aktivni u neprofitnom  sektoru, studentskim i drugim organizacijama da steknu znanja  neophodna za pisanje projekata, njihovu realizaciju, apliciranje  za sredstva kod različitih fondova i umrežavanje sa drugim  organizacijama.
Način prijavljivanja:

  • Kratka biografija u slobodnoj formi sa posebnim osvrtom na učešće u neprofitnom sektoru i prethodni angažman u  omladinskim aktivnostima.
  • Kratko motivaciono pismo sa razlozima zbog kojih ste  zainteresovani za učešće na ovom projektu.
  • Prednost će imati kanidati i kandidatkinje aktivni u nekoj  neprofitnoj organizaciji. Obuka je namenjena mladim ljudima  uzrasta od 18 do 30 godina.

Sve poslati na e-mail adresu: ligadrustvenejednakosti@gmail.com
Rok za prijave:

Prijave se mogu poslati najkasnije do 2. novembra  2012. godine. Kandidatima i kandidatkinjama biće poslata  agenda i detalji aktivnosti.