Home [akcija] PResent – istupi i nastupi

PResent – istupi i nastupi

56
0

Organizacija AIESEC i ove godine, u periodu od 31. oktobra do 15. novembra, organizuje seminar PResent, na temu javnog nastupa i veština prezentovanja.

Projekat PResent, koji se organizuje drugu godinu za redom, ima za cilj edukaciju i praktičnu obuku budućih PR menadžera i ostalih zainteresovanih studenata, koji žele da usavrše veštine prezentovanja i javnog nastupa. Studenti završnih godina imaće priliku da kroz predavanja, radionice, simulacije i rešavanje studija slučaja, dopune  svoje znanje i veštine iz ove oblasti, ali i da se povežu sa firmama koje ce učestvovati na projektu i tako dobiju priliku za praksu u nekoj od naših partnerskih kompanija. Edukacija će se održavati u prostorijama Inforoom-a i Privredne komore Srbije.

Projekat je dvodnevni i pri prijavljivanju za učešće možete izabrati jedan od dva termina, koji vam vise odgovara.

Prvi termin: 31. oktobar i 7. Novembar

Drugi termin: 1. Novembar i 8. Novembar

Prijave se zatvaraju 21. oktobra u ponoć

Za seminar se možete prijaviti preko našeg sajta http://www.aiesec.org.rs/present/, a za pitanja i dodatne infomacije putem e-mail adrese present2012.aiesec@gmail.com.

 

Prisustvom na preko 1.700 univerziteta u 113 zemalja sveta, sa preko 86.000 članova, AIESEC, najveća studentska internacionalna organizacija, predstavlja međunarodnu platformu koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi izvršili pozitivan uticaj na društvo. AIESEC svoju misiju ostvaruje kroz internacionalne razmene i društveno odgovorne projekte koje organizuju upravo studenti, članovi organizacije.

Takođe, projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta, Društva Srbije za odnose s javnošću, Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, Privredne komore Beograde, Kancelarije za mlade grada Beograda, Unije srednjoškolaca Srbije i Beogradske bankarske akademije.

 

Više informacija o samom projektu i o ostalim aktivnostima AIESEC-a potražite na: www.bba.aiesec.org.rs