Home [ knjige/tribine ] Prijava za učešće na Evropskoj konferenciji studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta ESTIEM...

Prijava za učešće na Evropskoj konferenciji studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta ESTIEM LG Beograd

44
0

 

Evropska konferencija studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta održaće se od 12. do 18. novembra 2012. godine u Srbiji pod domaćinstvom ESTIEM Lokalne grupe Beograd studentske organizacije sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu.

 

Konferenciji će prisustvovati preko 200 studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta koji studiraju ove nauke na različitim Univerzitetima u Evropi, a kroz rad Lokalnih grupa širom evropskih gradova realizuju ciljeve velike ESTIEM mreže.

Svečanim programom 13.novembra u Domu omladine Evropska konferencija studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta biće otvorena u Beogradu.

Tom prilikom će biti organizovan Job fair, ESTIEM fair, panel diskusija, kao i radionice najprestižnijih stranih i domaćih kompanija.

Priliku da u ovome učestvuje dobiće 50 odbranih studenata iz Srbije. Prijava za učešće na otvaranju Konferencije ESTIEM organizacije počinje 10. oktobra i trajace do 25. oktobra. Studenti se mogu prijaviti ostavljanjem svog CV-a na našem sajtu cmbelgrade.estiem.org.rs .

ESTIEM European Students of Industrial Engineering and Management predstavlja Udruženje evropskih studenata industrijskog inženjertsva i menadžmenta čiji članovi realizuju projekte i aktivnosti kroz rad 68 Lokalnih grupa u 26 zemalja Evrope. Studenti ESTIEM LG Beograd će prvi put organizovati ovu najveću Evropsku konferenciju studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta. Konferencija će se održati na planini Zlatibor.

Za više informacija posetite naš sajt cmbelgrade.estiem.org.rs, našu Facebook stranicu facebook.com/estiem.cm.belgrade ili se obratite Koordinatoru za odnose s javnošću putem mejla Markovic.Marija@estiem.org.

Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.