Home [treninzi] Prijava za Zimsku sezonu kurseva BEST-a – Lepota statusa “student” –

Prijava za Zimsku sezonu kurseva BEST-a – Lepota statusa “student” –

47
0

 

Zanima vas šta Francuzi misle o staklenoj piramidi ispred Luvra ili biste se prosto popeli na Ajfelovu kulu zavejanu u sneg… Prošetali biste Slovačkom ili upoznali nekog polarnog medveda u Ekaterinburgu… Nemojte odmahivati rukom, mi možemo i želimo tamo da vas pošaljemo. Hiljade BEST-ovaca širom Evrope vredno radi na pripremanju kurseva za svoje kolege sa inostranih univerziteta i jedva čeka da im pokaže čari svoje zemlje za vreme zimskih praznika. Pokažite im kako ste ove zime baš vi njihov gost, spakujte pasoš i usudite se da napravite nezaboravnu uspomenu iz studentskih dana i značajnu stavku u vašem CV-u prilikom zapošljavanja.

Nemate novac? Odlično, i ne treba vam. Toplu postelju u tim snežnim danima, krišku hleba i gutljaj vina obezbediće vam domaćini. Ako budete nezaboravan gost možda vam i ptičijeg mleka donesu, ali to već ne garantujemo. Ono što potpisujemo je da ćete se vratiti puni utisaka i fotografija, koje će na face-u tagovati ljudi iz svih delova Evrope, a kod kojih ćete opet u budućnosti moći da računate na onaj krevet ili bar mesto za vreću za spavanje.

Dakle, šta je to kurs? Pogledajte promotivni film http://www.youtube.com/watch?v=s6mz7w29LBE ili detaljne informacije na http://best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp ili nam pišite na beograd@best.eu.org sa svim potencijalnim pitanjima ili ako prosto hoćete da nas pozovete na kafu.

Da biste uživali ovo zadovoljstvo potrebno je samo da ste vlasnik tog božanstvenog statusa studenta nekog tehničko-tehnološkog ili prirodno-matematičkog fakulteta i da svu svoju kreativnost ispoljite prilikom pisanja motivacionog pisma koje će čitati vaše kolege. Oni pre svega tom prilikom žele dobro da se zabave i apsolutno ih ne zanima na koliko ste takmičenja bili i koje ste nagrade osvajali. Ono što će im biti bitno je da ste potpuno opuštena i zanimljiva osoba koja će biti spremna na izazove, odlazak na predavanja pravo sa žurke i voljna da proba sve specijalitete tradicionalne kuhinje. Možda da pokažete i blagu zainteresovanost za temu kursa… Recimo…

Ako baš ništa niste shvatili, evo piše više ovde: http://best.rs/kako-da/faq/

Jedini trošak koji snosite je put, onako kako ga sami organizujete. Za što jeftiniju varijantu opet možete kontaktirati nas na beograd@best.eu.org ili postaviti pitanje na našoj facebook strani:

https://www.facebook.com/BEST.Belgrade?bookmark_t=page.

Ako ko zna kako da za što manje para putuje po svetu, to je jedan prosečan BEST-ovac. Ako vam je opština prebivališta onako baš fina, možda vas finansijski podrži na ovom stručnom usavršavanju.

Da se pravimo malo ozbiljnima, evo konkretne procedure:

  • napravite profil na best.eu.org i dođete u našu kancelariju na TMF (mapa na sajtu) sa indeksom da vam validiramo nalog – prilikom popunjavanja prijave na kurs kačite motivaciono pismo

  • držite prekrštene prste da baš vas prime na kurs

  • dobijete mail kako ste primljeni na kurs sa uputstvima šta i kako dalje

  • uplatite depozit kad za to dobijete mail u našoj kancelariji (vraća se po povratku sa kursa)

  • planirate putovanje, kupujete kartu, a mi vam želimo srećan put

 

Da biste otišli na kurs ne morate biti član BEST-a.

Rok za prijave je 14. oktobar!