Home [treninzi] POZIV ZA UCESNIKE: medjunarodni trening za izgradnju mira, Svedska, 20-26 novembar

POZIV ZA UCESNIKE: medjunarodni trening za izgradnju mira, Svedska, 20-26 novembar

46
0
Evo prilike da se aktivno ukljucite u izgradnju mira i date svoj doprinos!
U pitanju je medjunarodni trening u Svedskoj (blizu Stokholma) od 20. do 26. novembra (ukljucujuci dolazni i odlazni dan). Pored srpske grupe, na treningu ce ucestvovati i Palestici, Svedjani i Danci!

Iz Srbije ce ici grupa od 4 ucesnika (od 18 do 35 godina). Potrebno je da znate engleski, da ste motivisani i da zelite da kada se vratite organizujete (uz nasu pomoc, naravno) akciju, kampanju, projekat, radionicu u odnosu na teme koje cete obradjivati i tako – sirite poruke mira!
Poziv za zainteresovane je otvoren do 16.10. u 10 sati ujutru. Prijava se nalazi na ovoj adresi: http://volonterskiservis.wufoo.eu/forms/prijava-za-uaeeaee-na-treningu-peaceworks/
17.10 cemo obavestiti sve ucesnike o rezultatu selekcije, a izabrani ce u naredna dva dana biti pozvani da popune prijavu na engleskom, uplate participaciju od 4.800 dinara i dodju do nas da prijavu potpisu. Ukoliko izabrani ucesnici to ne urade u ta dva dana, izgubice pravo da ucestvuju i njihovo mesto ce biti ustupljeno nekom drugom.
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva placene troskove smestaja, hrane i samog programa, dok ucesnici placaju kartu od cega ce po povratku kuci dobiti nazad 70% (limit za celu kartu je 600 evra). Za ucesce preko Mladih istrazivaca Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako ove godine prvi put ide na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine vec bili na jedom od navedenih programa).

Uzmite u obzir da sami placate kartu, i da ce vam biti vraceno 70% kada, po povratku u Srbiju, posaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih posaljemo organizatorima u Svedsku.
MLADI ISTRAŽIVAČI SRBIJE – Volonterski servis Srbije  
YOUNG RESEARCHES OF SERBIA – Voluntary Service of Serbia
Bulevar umetnosti 27, 11070 Belgrade

W. mis.org.rs
T.+381116663