Home [treninzi] Besplatan seminar Kreiranje i distribucija online sadržaja

Besplatan seminar Kreiranje i distribucija online sadržaja

60
0
U subotu 6. oktobra u organizaciji Centra za razvoj karijere očekuje vas još jedan u nizu seminara koji ne smete da propustite. Od 10 časova imaćete priliku da prisustvujete predavanju na kome ćete direktno od najuticajnijeg internet stručnjaka saznati tajne kreiranja dobrog online sadržaja i distribucije istog. Saznajte kako najefikasnije da plasirati sadržaj na webu, omogućite visoke pozicije svog sajta na pretrazi i podignete vrednost informacija koje objavljujete. Usvojićete znanja iz oblasti kreiranja sadržaja prema potrebama online komunikacije i optimizacije za pretraživače. Takođe, otkrićete na koji način funkcioniše dobra online distribucija i kako da baš vi postanete autor sadržaja koji će svako želeti da podeli.

Predavač na subotnjem seminaru je Dragan Varagić, podpredsednik kompanije InternetGroup, bloger, online strateg. Bavi se i savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta. Vlasnik je Web sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji “Pretraga i prezentovanje“; bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad. Predavač na ITS-u i ITAcademy Beograd.

Ko može da se prijavi?
Broj mesta je ograničen. Samo najbrži polaznici koji se prijave će imati mogućnost da uživo prate ovaj seminar. Prijavljivanje traje samo do petka, 05. oktobra u 17:00. Zato požurite!

Gde i kada?
Seminar će se održati 06.oktobra u prostorijama LINK group-a, Cara Dušana 34, Zemun sa početkom u 10:00.
Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com