EUROBELGRADE – VIŠE OD TURNIRA!

0

Fakultet organizacionih nauka, u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja, drugu godinu za redom organizuje internacionalni turnir EuroBelgrade, koji pruža priliku za preko 500 studenata iz čitave Evrope da se takmiče u raznim sportskim disciplinama. Ovogodišnji EuroBelgrade će se održati od 11. do 15. oktobra u Beogradu.

EuroBelgrade pripada seriji turnira Euro, koja obuhvata neke od najvećih turnira u Evropi, kao što su EuroMilano i EuroBarcelona. Osnovni cilj turnira je da pruži stranim studentima jednu lepšu sliku o Beogradu i Srbiji, ali i da im pruži priliku da se takmiče, druže i zabave.

Studenti iz cele Evrope će se tokom turnira takmičiti u pet sportskh disciplina: futsalu, košarci, odbojci, vaterpolu i cheerleading-u. U svim sportovima, osim cheerleading-a i vaterpola, predviđena su takmičenja i u muškoj i u ženskoj <!– @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } –> konkurenciji. Pored sportskog dela turnira, za studente će biti organizovano mnoštvo vansportskih aktivnosti.

Ove godine, kroz aktivnosti “Party Pack-a” , pružena je prilika i onim studentima koji žele da dožive nešto drugačiji, ne toliko sportski, EuroBelgrade. Oni će biti u mogućnosti da se, u toku dana, upoznaju sa atraktivnim znamenitostima, tradicijom, kao i kulturom Beograda. Posetiće i neke od najekskluzivnijih restorana, kafića i barova u kojima neprestano vlada “party” atmosfera. Kroz noćni provod, EuroBelgrade, će pokazati svim svojim učesnicima, zašto je Beograd-grad koji nikad ne spava i tako im pružiti jedno nezaboravno iskustvo. Ovo je jedinstvena šansa za studente iz najrazličitijih delova Evrope da osete duh Beograda na jedan nesvakidašnji, „Play and Have fun“ način!

Više o turniru EuroBelgrade možete pronaći na sajtu www.eurobelgrade.org .

 

Previous articleRadionice nevidljivog teatra
Next articleKonkurs za upis druge generacije studenata Škole tranzicione pravde