Home [treninzi] Kursevi glume i mjuzikla

Kursevi glume i mjuzikla

80
0

Studio novi teatar upisuje novu generaciju polaznika kurseva glume i mjuzikla. Prijave su do 18. septembra! Informišite se na: www.studionoviteatar.tk

 

Šta?
Studio novi teatar nudi kurseve mjuzikla,  glume, pozorišta senki,  teatra na francuskom jeziku  i na kraju ciklusa izvođenje predstava pred publikom. Od oktobra 2012. pokrećemo i napredni kurs glume za ograničeni broj polaznika.

Ko?
Studio novi teatar je osnovao i vodi francuski glumac i reditelj Jean-Baptiste Demarigny. Pored njega predaju Milica Cerović (ples) i Nataša Tasić (pevanje) uz asistenciju mladih, dinamičnih i uspešnih profesionalaca.

Kako?
Pedagoški pristup studija je osmišljen po principu najnovijih metoda i tehnika nastave pozorišta, razvijenih na francuskoj sceni. Grupa je postavljena u centar pažnje i radi se na tome da se razvije nezavisnost grupe i lična odgovornost.

Za koga?
Kursevi su namenjeni amaterima i profesionalcima  starosti od 17 do 35 godina.

O kursu mjuzikla:
Inspirisana velikim evropskim školama, radionica mjuzikla je prva takve vrste u Srbiji.
Cilj studija je da formira svestrane umetnike, osposobljene u velikom broju disciplina, sposobne da odgovore na zahteve profesije, tako što će se razvijati njihovo tehničko znanje u oblastima pevanja, plesa, dramskog izraza, a istovremeno priznavati njihova umetnička ličnost.

Okrenut je i mladim profesionalnim glumcima koji žele da obogate svoje iskustvo i razviju nove talenate, kao i amaterima koji žele da steknu prvo iskustvo.

 

Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji (gluma)
Profesori:
Milica Cerović (ples) i Nataša Tasić (pevanje)

 

O kursu glume:
Inspirisan velikim evropskim i ruskim školama, Studio glume za cilj ima formiranje kreativnih i nezavisnih umetnika, sposobnih da odgovore na zahteve profesije, kroz razvijanje njihovog tehničkog znanja i veština u  polju glume.

Studio je okrenut  i mladim profesionalnim glumcima koji žele da obogate svoje iskustvo i ispitaju nove metode glume, kao i amaterima koji žele da steknu prvo iskustvo.

Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji