Home [konkursi] Konkurs za akreditaciju NAPOR članica

Konkurs za akreditaciju NAPOR članica

49
0

U okviru projekta: „Da li mehanizmi drže vodu i kad majstori odu?“,  uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, NAPOR pokreće drugi krug akreditacije NAPOR organizacija za ostvareni kvalitet u omladinskom radu!

Povodom toga pozivamo punopravne i pridružene NAPOR članice, koje žele da razviju mehanizme u okviru svoje organizacije koji će pomoći da unaprede svoju praksu u direktnom radu sa mladima; poboljšaju kvalitet programa uz podršku iskusnih akreditora/ki, majstora i majstorica omladinskog rada. Tekst konkursa možete preuzeti ovde >>>

Kreirani alat za procenu nalazi se u okviru dokumenta: “Standardi kvaliteta programa omladinskog rada” koji je NAPOR Skupština usvojila na Zlatiboru 2010. godine. Na osnovu izvršene procene, organizacija članica dobija akreditaciju od NAPORa za nivo na kom se trenutno nalazi (u začetku, u razvoju, razvijen u potpunosti). Stečenu akreditaciju organizacija može da pruži kao dokaz relevantnim institucijama i donatorima o kvalitetu svog rada.

Zainteresovani treba da ispune prijavu >>> i dostave je do 1. oktobra 2012. godine, na adresu:  office@napor.net.