Home [ volontiranje ] TRAŽE SE VOLONTERI VELIKOG SRCA!

TRAŽE SE VOLONTERI VELIKOG SRCA!

98
0

Udruženje za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju Stari grad ŽIVIMO ZAJEDNO i Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u okviru programa „Podeljena briga“ raspisuju poziv za
VOLONTERE

U Stacionaru Centra za zaštitu odojčadi, dece i odojčadi živi preko 150 dece sa umerenim i teškim smetnjama u razvoju. Žive uglavnom bez kontakta sa porodicom i širom zajednicom. Veliki broj ovih mališana nikada nisu imali priliku idu u obdaništa i škole i da se druže i uče sa vršnjacima.

Da li ste spremni da se uključite da bismo njih uključili?!

Udruženje za zaštitu osoba sa smetnjama u razvoju „Živimo zajedno“ u saradnji sa Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine raspisuje poziv za volontere koji bi učestvovali u aktivnostima pripreme, odvođenja i/ili dovođenja iz škole i obdaništa dece sa smetnjama u razvoju bez roditeljskog staranja, a koja su na trajnom smeštaju u ovoj ustanovi.
Volonterima će biti obezbeđeni edukacija, podrška mentora kako u Udruženju, tako i u Stacionaru, prevoz i džeparac za aktivnosti u sklopu programa. Cilj aktivnosti volontera jeste pružanje podrške i ljubavi deci da kroz igru i druženje dostignu svoje razvojne potencijale.

Malo našeg vremena, istrajnosti i dobrog raspoloženja i puno ljubavi dovoljno je da ovaj svet postane bolje mesto i za ovu decu.

Ukoliko ste zainteresovani, na našoj internet prezentaciji www.zivimozajedno.com pronađite i popunite PRIJAVNI FORMULAR i pošaljite ga ŠTO PRE zajedno sa Vašom biografijom (CV) na…

…e-mail: zivimozajedno@hotmail.com

…adresu: Udruženje za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju Stari grad – Živimo zajedno, Studentski trg 18, 11000 Beograd

Dodatne informacije možete dobiti putem kontakata: Udruženje Živimo zajedno 011 26 29 787 ili 064 24 722 78, kontakt osoba Tijana Manojlović.