Home [konkursi] KONKURS: iMarketing i 75.000!

KONKURS: iMarketing i 75.000!

66
0

 

NVO i portal iSerbia rešila je da podstakne sve one koji imaju originalne ideje za online promociju da se prijavite na takmičenje koje će nekom doneti 75.000 dinara! To je novac kojim ćete biti nagrađeni za tromesečnu realizaciju VAŠE ideje.

I Opšte informacije o konkursu “iMarketing i 75.000 din!

Takmičenje „iMarketing i 75.000 din! – Case study competition“ integralni je deo konferencije “Srbija na vezi 2012” koja se održava u svečanoj sali Rekotrata u Beogradu 14. oktobra 2012. a koja je posvećena online biznisu, online edukaciji i online marketingu.

Pet najboljih ideja biće nagrađene godišnjom internet pretplatom koju dodeljuje kompanija SBB.

Najbolji među njima dobija mogućnost da radi na realizaciji svog promo plana, i nakon tromesečnog rada dobije nagradu od 75.000 dinara, potvrdu o angažovanju na poziciji Internet marketing menadžer u iSerbia i preporuku. Uspešna realizacija plana ostavlja mogućnost za nastavak saradnje.

II Ko može konkurisati?

Mladi do 26 godina starosti koji imaju originalne ideje, oni koji traže šansu za uspeh.

III Kako konkurisati?

Popunjavanjem PRIJAVNOG FORMULARA ulazi se u trku za najbolju online marketing strategiju. Nakon toga će stručni žiri, sastavljen od predstavnika iSerbia i Kluba privrednih novinara, odabrati 5 finalista. Obabrani finalsti, pored osvojene nagrade u obliku godišnje internet pretplate kompanije SBB, stiču mogućnost da prezentuju svoju ideju na dan konferencije (14. oktobra 2012. godine u svečanoj sali Rektorata Univerzita u Beogradu), stručnom žiriju, sastavljenom od predavača na Konferenciji, koji će svojim glasovima proglasiti pobednika.

Više informacija o pravilima konkursa, načinu prijavljivanja, nagradama i samoj konferenciji možete videti OVDE – http://www.iserbia.rs/konkurs.php?id=238