Home [treninzi] Konkurs za učešće u Letnjoj školi kulturnog aktivizma Lido 2012

Konkurs za učešće u Letnjoj školi kulturnog aktivizma Lido 2012

46
0

work2Pokret za eropsku kulturnu saradnju uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Građanskih inicijativa organizuje Lenju školu kulturnog aktivizma Lido 2012 za učenike osnovnih i srednjih škola na zemunskoj plaži Lido 17, 18. i 19. avgusta.

Cilj ovog projekta je podizanje svesti o kulturnoj baštini Evrope i aktivizmu u lokalnoj zajednici. Stvorićemo prostor za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih na ostrvu Lido i organizovati letnju školu kulturnog aktivizma Lido, u kojoj će učestvovati 30 polaznika. Letnju školu na Lidu će činiti trodnevne radionice u trajanju od po osam časova, na temu kulturne baštine Evrope.

Ukoliko želite da kroz igru i zabavu naučite nešto novo o evropskoj kulturi, gradovima, spomenicima i istoriji, učestvujete sa svojim vršnjacima u interaktivnim radionicama, kvizovima i razmeni znanja, pošaljite e-mail na office@peksserbia.org sa naznakom Prijava za letnju školu. U prijavi navesti ime, prezime, godinu rođenja, kontakt e-mail i telefon. Prijave slati do 12. avgusta.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na mail office@peksserbia.org ili na telefon 0654494444.