Home [akcija] Uhvati osmeh

Uhvati osmeh

54
0

odbojkaStudentska organizacija AIESEC u saradnji sa NURDORom (Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka) organizuje projekat “Seize the day” posvećen deci oboleloj od raka. Projekat će se realizovati od 25. jula do 25. avgusta u Beogradu, gde će deca imati priliku da se druže, zabave i upoznaju sa glavnim gradom.

Mališani će se prvo družiti sa studentima kroz kreativne radionice, a nakon toga zabavljati i uživati u nizu izleta po prestonici, kao što je poseta zoološkom vrtu ili krstarenje Dunavom. Specijalni učesnici su strani studenti koji dolaze iz Rusije, Madjarske, Francuske i Estonije kako bi bili deo ovih aktivnosti. Treći deo projekta čini niz humanitarnih događaja koji će se organizovati sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć našim mališanima i podizanja svesti javnosti o njihovim problemima.

 

U tu svrhu biće organizovan događaj na Adi gde će svi posetioci pokušati da obore Ginisov rekord u slaganju najveće puzle na svetu i ista aktivnost će se istovremeno dogoditi i u Italiji. To veče će biti organizovana i humanitarna zurka, a sav prihod biće predat udruženju. Poslednji u nizu događaja biće humanitarni koncert Maje Volk, 30. avgusta u Guarneriusu.

 

Projekat će biti svečano zatvoren uz donatorsko veče sredinom septembra.

AIESEC je studentska organizacija prisutna na više od 2100 univerziteta u 111 zemalja širom planete. Sa više od 85000 članova je vodeća svetska studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale kroz programe internacionalnih praksi, kao i rada na društveno korisnim projektima.