Home [treninzi] Kurs kineskog jezika u Beogradu

Kurs kineskog jezika u Beogradu

45
0

lova2Kancelarija za mlade grada Beograda organizuje besplatan kurs kineskog jezika, namenjen svim mladima od 15 do 30 godina, koji će se održavati u Info rumu Kancelarije za mlade, ponedeljkom i petkom, počev od 16. jula.  Rok za prijavu je sreda, 11. jul,  do 16 časova. 

Početni kurs  će se održavati tokom šest letnjih nedelja, dva puta sedmično po 90 minuta, a polaznici će savladati osnovnu komunikaciju na ovom „egzotičnom” jeziku. Biće obrađene najosnovnije gramatičke konstrukcije, najčešće fraze, osnove pisanja i osnove fonetike.

Svi zainteresovani između 15 i 30. godine mogu se prijaviti slanjem osnovnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, obrazovanje, imejl adresa, mobilni telefon), kao i motivacionog pisma (do 10 rečenica). Deset odabranih kandidata biće obavešteno mejlom i telefonom. Minimum za dobijanje potvrde o pohađanju kursa je  prisustvovanje na najmanje 8 od 12  časova. 

Prijave se šalju na adresu kurs.kineskog.2012@gmail.com. Na poslednjem času biće dodeljene potvrde o pohađanju kursa svim polaznicima koji su ispunili uslove.