Home [treninzi] Međunarodni trening pod nazivom “Pobedi diskriminaciju!”

Međunarodni trening pod nazivom “Pobedi diskriminaciju!”

32
0

mladi12Edukacioni centar iz Leskovca u saradnji sa partnerskim organizacijama iz Francuske, Poljske, Makedonije, Španije i Bosne i Hercegovine, a uz finansijsku podršku Evropske Komisije i programa “Mladi u akciji”, organizuje međunarodni trening pod nazivom “Pobedi diskriminaciju!”. Trening će biti realizovan u periodu od 6 – 16. avgusta 2012. godine na Vlasinskom jezeru.

Glavni cilj ovog treninga je doprinos procesu smanjenja diskriminišućeg ponašanja na evropskom nivou korišćenjem tehnike teatra potlačenih – forum teatra. Proces rada u forum teatru prolazi kroz sledeće faze: upoznavanje sa metodama i tehnikama prenošenja znanja uz pomoć teatra, kreiranje performansa sa elementima forum teatra i izvođenje performasa (predstave), dok su radionice kreirane tako da uključuju igrice, vežbe, tehnike koje se koriste u grupnom radu, psihodrami i tehnike koje su specijalno razvijene za teatar potlačenih.

Ukoliko ste zainteresovani/e da učestvujete na ovom treningu, molimo Vas da popunite aplikacioni formular i pošaljete ga na e-mail adresu mice.stankovic@gmail.com najkasnije do četvrtka, 5. jula 2012. u 17h.

Sve dodatne informacije o ovom treningu kao i o projektu možete dobiti u našem pozivu za učešće, putem gore navedene mail adrese  ili na telefon 065/537-96-59. Kontakt osoba je Miloš Stanković, koordinator za program „Mladi u akciji“.