Home [konkursi] Konkurs „Putujemo u Evropu 2012“

Konkurs „Putujemo u Evropu 2012“

51
0

news3Konkurs „Putujemo u Evropu“, namenjen najboljim studentima završnih godina osnovnih i master studija i apsolventima fakulteta univerziteta u Srbiji otvoren je do 22. juna. U okviru tog konkursa, 70 najboljih studenata, starosti do 26 godina sa prosečnom ocenom studiranja minimum osam i po, provešće tri nedelje tokom leta upoznajući Evropu.
Pobednici na konkursu dobijaju: Inter-Rail karte za 22 dana putovanja evropskim železnicama, platne kartice Hypo banke sa džeparcem, Delta Generali putno osiguranje i studentske kartice Euro 26 i ISIC.

Prva stanica putovanja će biti Berlin posle čega će studenti putovati dalje prema sopstvenom planu. Projekat „Putujemo u Evropu” sprovodi se i u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, a studenti iz celog regiona susreću se u Berlinu.

Projekat „Putujemo u Evropu“, zahvaljujući brojnim donatorima i prijateljima projekta, sprovodi se osmu godinu zaredom i do sada je ukupno 1170 studenata imalo priliku da u okviru ovog programa putuje zemljama Evropske unije.

Prijavni formular

Uputstvo za konkurisanje

Druge informacije o konkursu dostupni su na internet stranici: www.putujemouevropu.org.