Home [ knjige/tribine ] Poziv za učešće na međunarodnom stručnom skupu: „Šta, kako, gde? – usluge...

Poziv za učešće na međunarodnom stručnom skupu: „Šta, kako, gde? – usluge za mlade na lokalnom nivou“

51
0

vesti7U okviru projekta „Kvalitetni servisi za mlade – korak ka održivom lokalnom  razvoju“, koji realizuju USAID projekat lokalnog održivog razvoja i NAPOR – Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada, pokrenuta je inicijativa za razvoj i osiguranje kvaliteta servisa i usluga za mlade. Inicijativu su podržali i priključili joj se: Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, British Council, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) i kancelarija UNICEF-a u Beogradu.

Izuzetno nam je zadovoljstvo da Vas, kao značajnog partnera u razvoju i realizaciji omladinske politike, zvanično pozovemo da uzmete učešće na ovom međunarodnom stručnom skupu.

Skupu će prisustvovati 70 učesnika iz ministarstava, međunarodnih agencija i organizacija,  domaćih institucija i ustanova, lokalnih samouprava, udruženja mladih i za mlade, kao i gosti iz inostranstva, sa ciljem da se omogući razmena iskustava, ali i nastavi napredovanje ka uspostavljanju standarda u radu sa mladima.

Međunarodni stručni skup će se održati 01. juna 2012. godine, u Beogradu u Palati Srbija sa početkom u 11.00 časova.  Detalje o stručnom skupu možete pronaći u prilogu, a konačni, detaljni program očekujte 21. maja.

Dodatne informacije u vezi stručnog skupa možete dobiti na e-mail adresu: office@napor.net ili na telefon 063 65 73 65 Nenad Maletin – koordinator za profesionalizaciju omladinskog rada – NAPOR.

Nadamo se vašoj prijavi i učešću na stručnom skupu, kao i nastavku saradnje na osiguranju kvaliteta usluga za mlade i kreiranju standarda u omladinskoj politici.

Srdačan pozdrav,

Nenad Maletin
Koordinator za profesionalizaciju omladinskog rada

NAPOR – Nacionalna asocijacija praktičara/ ki omladinskog rada
Narodnog fronta 35/28, 21000 Novi Sad, Srbija
fax/ tel:    + 381 21 26 18 597
mob. tel:    + 381 63 657 365
e-mail:      nenad.maletin@napor.net
web page:    www.napor.net