Home [konkursi] Novi konkurs! Peter Anderson Studio

Novi konkurs! Peter Anderson Studio

59
0

carobnjakVeliko nam je zadovoljstvo da ove godine otvorimo još jedan konkurs, u saradnji sa Peter Anderson Studiom iz Londona. Peter Anderson je na prošlogodišnjem PDP 4 održao predavanje studentima, a njegovu biografiju možete pročitati na našem sajtu u odeljku program/predavači.

Pobednik konkursa će biti nagrađen odlaskom u London, uključujući smeštaj i prevoz. Boravak će obuhvatiti posetu Peter Anderson Studiju, gde ćete upoznati njegov tim i videti vrlo zauzet kreativni studio u akciji. Nagrada uključuje jednogodišnje virtuelno mentorstvo lično od Petera (mesečno, u neko dogovoreno vreme,tako da odgovara obema stranama).

Uslovi takmičenja:

Konkurs je otvoren od 04.05.2012. do 25.05.2012. god.

Tema: ‘define and defy death’ – ‘definisati i prkositi smrti’

Kandidati mogu da koriste grafički jezik u bilo kom obliku: animacija, skulptura, štampa, itd. Verska rešenja treba izbegavati.

Radovi će se prezentovati lično na OPEN PDP5, kada će svaki student imati prilike da objasni svoju viziju u vidu prezentacije, ne duže od 5 minuta.

Svi radovi se prikupljaju i predaju (u .pdf, .avi, swf formatu, ili se donose lično) za vreme kongresa, najkasnije 1 sat pre početka izlaganja.

Pobednik će biti objavljen sat vremena po završetku poslednje prezentacije.

Tačno vreme prezentacije biće naknadno objavljeno na našem sajtu.

Studenti koji nisu iz Novog Sada, ukoliko žele, mogu da se prijave za naše pakete smeštaja na sajtu.

Više informacija uskoro.

Vaš,
OPEN PDP5 tim.

PRIJAVA