Home [ volontiranje ] Konkurs za 1500 volontera za Exit 2012!

Konkurs za 1500 volontera za Exit 2012!

79
0

muzika3Exit festival i ove godine otvara vrata za 1500 volontera iz celog sveta koji će dobiti priliku da steknu neverovatna iskustva u sektorima marketinga, protokola, u pres centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditovanju, u obezbeđenju, Exit vilidžu i drugim brojnim segmentima festivala. Konkurs za prijave otvoren je od 5. do 31. maja, a svi koji budu želeli da se uključe i postanu deo ove velike organizacije, moći će od sutra da se prijave preko aplikacije na sajtu exitfest.org.

Volonteri na Exit festivalu imaće obezbeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit vilidžu, obezbeđenu ishranu u toku smene i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju, što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Prethodne godine volonterski program Exit festivala bio je jedan od najvećih volonterskih projekata u Srbiji u 2011. godini. Na konkurs se prijavilo preko 5000 mladih ljudi, od kojih je izabrano 1250 dobrovoljaca iz više od 60 zemalja širom sveta, pre svega iz Srbije, ali i iz regiona, evropskih zemalja, SAD-a, Australije, Rusije, Singapura, Ekvadora, Svazilenda, Čilea, Izraela… Svi oni poneli su sa Exit festivala nezaboravna iskustva koja su podelili sa prijateljima i međusobno preko zvanične Facebook stranice za Exit volontere.

Volonteri će kroz angažovanje na Exit festivalu razviti osećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, razviće nove veštine, upoznaće se sa timskim radom, družiti se sa ljudima iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog velikog festivala. Poseban deo aktivnosti volontera predstavljaće i ekološke radionice na kojima će biti edukovani u oblasti primene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići nivo ekološke svesti i znanja u oblasti zaštite životne sredine.

 

Volontiranje će trajati od 9. do 15. jula 2012. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, najviše šest sati u toku jedne smene.

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi do sad su potvrdili:

Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, Avicii, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat,

Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari& III, BurakaSomSistema, Sneaky Soundsystem,

Art Department, MaceoPlex, Reboot live, Brodinksi, Kenny Larkin, Robert Dietz, Citizens!, D.R.I.,

When Saints Go Machine, MaayanNidam, Street Dogs, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain