XV letnja škola ekonomije

0
SHARE

vesti6Institut ekonomskih nauka organizuje 15. jubilarnu Letnju školu ekonomije koja će se održati od 16. do 20. jula ove godine u prostorijama Instituta ekonomskih nauka u Beogradu. Glavna tema ovogodišnje Letnje škole ekonomije je „Implementation of Economic Polices During the Crisis – Lessons Learned and Recommendations“.

Letnja škola je namenjena studentima ekonomije i drugih srodnih društvenih nauka (pravo, političke nauke, organizacione nauke, sociologija i sl.) koji su mlađi od 30 godina. Učešće na školi je besplatno za sve studente. Takođe, pokriveni su troškovi smeštaja (za studente koji nisu iz Beograda) i ishrane.

Predavanja je do sada držao niz stranih i domaćih stručnjaka, a od 2001. godine, polaznici uvek imaju priliku da čuju i kreatore ekonomske politike Srbije. Osim prilike da čuju odlična predavanja, polaznici imaju mogućnost i da upoznaju svoje kolege iz okolnih zemalja, pošto Letnja škola okuplja studente iz čitavog regiona Zapadnog Balkana. Na taj način, studenti stiču poznanstva i prijateljstva koja će im biti korisna u njihovom budućem profesionalnom životu.

Za više informacije o ovoj Letnjoj školi, prethodnim Letnjim školama, kao i drugim aktivnostima Instituta ekonomskih nauka, možete posetiti naš sajt: http://www.ien.bg.ac.rs/. Takođe sve neophedne informacije možete dobiti putem telefona 011/26-35-823 ili na mail summerschool@ien.bg.ac.rs.