Home [ volontiranje ] Program “Dobra Praksa”

Program “Dobra Praksa”

117
0

Kancelarija za mlade Uprave gradske opštine Obrenovac poziva studente završnih godina i diplomce viših škola i fakulteta u Srbiji sa teritorije opštine Obrenovac da se uključe u program “Dobra Praksa”. U želji da vam pomognemo da napredujete u karijeri i kročite u poslovni svet na najbolji mogući način i steknete radno iskustvo u struci pozivamo vas da se prijavite na jednu od 22 otvorene pozicije u opštinskim javnim preduzećima i Upravi GO Obrenovac.

Program radne prakse obuhvata stručnu praksu u trajanju od tri meseca, koja počinje u junu 2012. godine. Studenti će imati neposredno određenog mentora, koji će im biti na raspolaganju tokom celog ciklusa prakse.

“Dobra Praksa” je idealna prilika za sticanje radnog iskustva, primenu teorijskog znanja i razvoj praktičnih veština neophodnih na tržištu rada.
Klikom na banere ispod pogledajte otvorene pozicije za praksu, kao i detaljnije informacije o opisu posla i uslovima koji su neophodni za datu poziciju:

 

Kada izaberete poziciju, neophodno je popuniti elektronski prijavni formular.

Uslovi konkursa | Česta pitanja i odgovori

Prijavljivanje
Prijavljivanje za program se vrši isključivo putem onlajn formulara.
Formularu se može pristupiti klikom na ovaj link.

Ko može da se prijavi
Svi studenti završnih godina, kako osnovnih tako i master odnosno doktorskih studija, i diplomci viših škola i fakulteta svih Univerziteta u Srbiji koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Obrenovac. Uslov je da su nezaposleni i da imaju do 35 godina starosti.

Ne postoji nikakvo ograničenje u pogledu proseka ocena.

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti na sve pozicije koje odgovaraju njihovom obrazovnom profilu.

Pozicije
Javna preduzeća i Uprava gradske opštine Obrenovac su prema svojim potrebama otvorile ponuđene pozicije. Na njima je odluka koje kadrove preferiraju i za koliko praktikanata imaju mesta. Moguće je da je u nekim slučajevima načinjen previd, pa u traženom profilu nisu navedeni određeni fakulteti, a moguće je da su namerno izostavljeni. Ukoliko se uklapate u profil, bez obzira na traženi fakultet možete da konkurišete i dodate komentar u formularu vezan za visoku motivaciju i podudarnost onoga što traže i onoga što možete da im ponudite.

Plata, prevoz i topli obrok
Nisu obezbeđeni.

Koliko traje praksa
Praksa traje 3 meseca, 4 sata dnevno, radnim danima.

Mentori
Svaki praktikant će imati svog mentora iz javnog preduzeća ili Uprave gradske opštine.

Selekcija
Administrativnu selekciju kandidata – proveru da li kandidati ispunjavaju formalne uslove, vrši Tim za podršku programu “Dobra Praksa”. Nakon administrativne selekcije prijave svih kandidata biće prosleđene organizatorima prakse koji će po svojim kriterijumima izvršiti konačnu selekciju.

Konkurs je otvoren do 10. maja 2012. godine.
Nepotpune i neblagovremeno podnete prijave neće biti razmatrane.
Dodatne informacije možete dobiti na 0118724025 ili mejl praksa@obrenovac.org.rs.