Home [ volontiranje ] Volontiraj na SUPERNATURAL festivalu, 19-22-23 april

Volontiraj na SUPERNATURAL festivalu, 19-22-23 april

111
0

vesti7Peti ekološki “Supernatural” festival, koji slavi međunarodni Dan planete Zemlje, 22. april, ove godine održaće se na Adi Huji uz učešće ekologa i muzičara iz zemlje i sveta.
www.supernaturalfest.com

Posetioci festivala moći će da 22. aprila uživaju u dobroj muzici, zdravoj hrani i predavanjima na temu ekologije i to na dva hektara zemljišta očišćenog od smeća, na poluostrvu Ada Huja.
Na festivalu će biti organizovano nekoliko ekoloških, edukativnih programa, koji će posetiocima pokušati da približe mnogobrojene aspekte zaštite životne sredine.

Ako hoćete da budete deo pokreta Supernatural, prijavite se da volontirate! Ostavite i vi jedan kamen u toj ekološkoj građevini.
30 volontera će pomagati posetiocima da se snađu, pripremaće teren na Adi Huji za sam festival i posle festival će pomoći da mesto ostane kao što je bilo pre festival – čisto.
19.april (od 10 do 18 časova)
Pripremiti teren na kom će se održati festival  i očistiti ga od otpada koji je ostao nakon mehanizacije koja je već očistila i izravnala teren. Istog dana trebalo bi posaditi određeni broj sadnica koje su dobijene od Gradskog zelenila.

22. april, sam dan festivala ( od 12h do 19h)
Asistencija gostiju festivala, pomoć u snalaženju. Pražnjenje punih kanti za otpad.

23. april (od 10 do 18 časova)
Nakon završetka festivala čišćenje prostora i dovođenje u prvobitno stanje

Svaki volonter dobiće majicu SUPERNATURAL festivala, hranu i piće za sva tri radna dana, narukvicu koja će obezbeđivati slobodan ulaz na festival.

Zainteresovani volonteri mogu da se jave na vss@mis.org.rs što pre, navodeći ime, prezime, datum rođenja i u nekoliko rečenica zašto žele da volontiraju na SUPERNATURAL festivalu. Kontaktiraće vas koordinator volontera na festivalu i dogovorićete se o svim potrebnim detaljima. Volonteri treba da budu sigurni da mogu da odvoje sva tri dana.

Svi selektovani volonteri treba da dođu do kancelarije Mladih istraživača Srbije (Bulevar umetnosti 27, Novi Beograd) da potpišu prijavu, a posle festivala ćemo organizovati i kratku evaluaciju, kako bismo svojim komentarima pomogli SUPERNATURAL volonterima sledeće godine! Tada ćete dobiti i potvrdu da ste volontirali i knjižicu.