Home [akcija] BESPLATAN KURS ENGLESKOG – SREDNJI NIVO za mlade Resnika

BESPLATAN KURS ENGLESKOG – SREDNJI NIVO za mlade Resnika

76
0

vesti5Aktivisti Resnika u saradnji sa Obrazovnim centrom Equilibrio i Kancelarijom za mlade opštine Rakovica, mladima Resnika obezbeđuju BESPLATAN KURS ENGLESKOG JEZIKA.

Ako imate od 18 – 30 godina, živite u Resniku i verujete da znate engleski jezik ali još niste dovoljno opušteni pri komunikaciji sa drugima, ovo je prava prilika za vas.

Informacije o kursu: Kurs engleskog jezika je namenjen onima koji već poseduju određeni nivo znanja engleskog jezika. Svi prijavljeni će polagati ulazni test kojim će se utvrditi nivo znanja engleskog jezika koji poseduju. Polaznici koji polože ulazni test tj. pokažu da poseduju odgovarajući nivo znanja, stećiće mogućnost da postanu polaznici ovog tromosečnog kursa.

 

Kurs će se održavati u prostorijama centra ”ARes” u MZ ”Avala grad”. Polaznici će imati časove dva puta nedeljno (vikendima). Svi polaznici koji budu redovno pohađali kurs imaće priliku da u prostorijama Obrazovnog centra Equilibrio polažu test na kom će pokazati stečeno znanje i tako dobiti sertifikat za odgovarajući nivo poznavanja jezika.

 

Kako se prijaviti: Popunjavanjem i slanjem aplikacionog formulara na mail: aktivistiresnika@gmail.com do 22. aprila 2012. godine stičete mogućnost da postanete polaznici ovog kursa. Svi prijavljni će potom biti pozvani na ulazno testiranje kojim će se utvrditi njihov nivo znanja engleskog jezika. Selekcija polaznika će se vršiti na osnovu testa i aplikacionog formulara. Broj polaznika je ograničen zato se potrudite da što bolje popunite aplikacioni formular.

 

Obaveze polaznika: Polaznici kursa su dužni da pohađaju većinu časova na kursu, pored toga polaznici su dužni da sami finansiraju udžbenik koji će tokom kursa koristiti. Aktivisti Resnika nisu u mogućnosti

da literaturu obezbede besplatno, ali ćemo se potruditi da nađemo najpovoljniji način da polaznici nabave udžbenik.

 

Ukoliko imate pitanja vezana za kurs ili pitanja vezana za rad Aktivista, budite slobodni da nas kontaktirate!

 

Očkujemo vaše prijave!

Vaši Aktivisti

Veroslava Vuletić

Aktivisti Resnika

Kontakt: 060.304.3.691

E-pošta: aktivistiresniaka@gmail.com