Home [ volontiranje ] POZIV ZA BUDUĆE VOLONTERE – Ekumenska humanitarna organizacija (EHO)

POZIV ZA BUDUĆE VOLONTERE – Ekumenska humanitarna organizacija (EHO)

131
0
student22Ekumenska humanitarna organizacija (EHO) iz Novog Sada pokrenula je rad Svratišta  za decu ulice pre više od dve godine. Ovaj dnevni centar predstavlja siguran prostor za decu koja su uključena u život i rad na ulici. U okviru Svratišta, oni mogu da zadovolje svoje osnovne potrebe: da se okupaju, jedu, obuku čistu odeću, kao i da dobiju psihosocijalnu podršku.

Svakodnevno se organizuju različite preventivneedukativne i kreativne radionice. Zbog obima posla, EHO ima potrebu za novim volonterima koji će biti angažovani u Svratištu. Ukoliko ste zainteresovani za sticanje novih znanja i veština i spremni ste da deo svog slobodnog vremena odvojite za rad sa decom i tako doprinesete pozitivnoj promeni u našoj sredini, pozivamo vas da se prijavite za obuku koja će biti održana tokom maja 2012. godine. Svi prijavljeni kandidati biće kontaktirani i pozvani na intervju sa psihologom nakon čega će biti odabrani kandidati koji će proći besplatnu obuku za vršnjačke edukatore koja će ih osposobiti za radioničarski rad sa decom i za rad u prostorijama Svratišta.
Rok za prijavljivanje je 1.5.2012., a zainteresovani kandidati svoju prijavu mogu da pošalju na mail svetlana@ehons.org. Molimo vas da u prijavi navedete svoje ime i prezime i kontakt telefon.
Ekumenska humanitarna organizacija
Ćirila i Metodija 21
Novi Sad