[ youth.rs ]

POZIV ZA BUDUĆE VOLONTERE – Ekumenska humanitarna organizacija (EHO)

Ekumenska humanitarna organizacija (EHO) iz Novog Sada pokrenula je rad Svratišta  za decu ulice pre više od dve godine. Ovaj dnevni centar predstavlja siguran prostor za decu koja su uključena u život i rad na ulici. U okviru Svratišta, oni mogu da zadovolje svoje osnovne potrebe: da se okupaju, jedu, obuku čistu odeću, kao i da dobiju psihosocijalnu podršku.

Svakodnevno se organizuju različite preventivneedukativne i kreativne radionice. Zbog obima posla, EHO ima potrebu za novim volonterima koji će biti angažovani u Svratištu. Ukoliko ste zainteresovani za sticanje novih znanja i veština i spremni ste da deo svog slobodnog vremena odvojite za rad sa decom i tako doprinesete pozitivnoj promeni u našoj sredini, pozivamo vas da se prijavite za obuku koja će biti održana tokom maja 2012. godine. Svi prijavljeni kandidati biće kontaktirani i pozvani na intervju sa psihologom nakon čega će biti odabrani kandidati koji će proći besplatnu obuku za vršnjačke edukatore koja će ih osposobiti za radioničarski rad sa decom i za rad u prostorijama Svratišta.
Rok za prijavljivanje je 1.5.2012., a zainteresovani kandidati svoju prijavu mogu da pošalju na mail svetlana@ehons.org. Molimo vas da u prijavi navedete svoje ime i prezime i kontakt telefon.
Ekumenska humanitarna organizacija
Ćirila i Metodija 21
Novi Sad
Exit mobile version