Home [njuz] Iskoristi društvene mreže i internet na pravi način

Iskoristi društvene mreže i internet na pravi način

48
0

news„PR forum“ je projekat studentske organizacije AIESEC koji ima za cilj razvijanje studenata u oblastima marketinga i odnosa sa javnošću, kao i mogućnost rada na konkretnim studijama slučaja.

„PR Forum” je dvodnevna konferencija, koja se održava 30. i 31. marta na fakultetu Singidunum u Danijelovoj 32 i sastojaće se iz predavanja i radionica, kao i predstavljanje studija slučaja i proglašavanje pobednika.

Svi studenti završnih godina PR-a, marketinga i marketing menadžmenta kao i studenti koji žele da se bave ovom oblašću će imati mogućnost da razviju potrebne veštine i da iskuse u praksi kako je raditi kao PR i marketing menadžer kroz predavanja, radionice i panel diskusije. Edukaciju će pružiti najeminentniji stručnjaci iz oblasti PR i marketinga u Srbiji kao što su Istok Pavlović, Miloje Sekulić, Dragan Varagić i Krešimir Macan iz Hrvatske. U radionicama će pored stručnjaka učestvovati i strani studenti članovi AIESEC-a koji će našim studentima prenositi iskustva i trendove iz oblasti PR i marketinga u svojim zemljama.

Studenti će na radionicama raditi i konkretne slučajeve (study case) koje će pripremiti predavači-mentori. Tema ovogodišnjeg PR Foruma biće, prvenstveno , promocija preko on-line medija i društvenih mreža.

U okviru projekta organizovan je i “Study Case Challenge” , koji je počeo, – timovi studenata sa različitih fakulteta takmiče se u izradi studije slučaja koju su obezbedile partner kompanije “Kolektiva.rs” , “Dadov”, “Nordeus” i “Almex”.

Pozivamo sve zainteresovane da pruže sebi mogućnost povezivanja sa PR i Advertising agencijama – mogućnost prakse kao i zaposlenja u istim, da razviju timski duh, i nauče nešto novo .

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudma da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta, u 110. zemalja sveta, sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.