Home [treninzi] Studentska organizacija ESTIEM organizuje seminar “Mesec kakodalogije”

Studentska organizacija ESTIEM organizuje seminar “Mesec kakodalogije”

36
0

sample_2Evropska studentska organizacija ESTIEM u saradnji sa marketinškom agencijom Communis organizuje seminar edukativnog karaktera „Mesec kakodalogije“ koji će se održati od 13. marta do 10. aprila na Fakultetu organizacionih nauka.

Seminar „Mesec kakodalogije“ je namenjen svim studentima Univerziteta u Beogradu i obuhvata set od četiri predavanja, nakon kojih polaznici dobijaju sertifikat. Studenti će imati priliku da se upoznaju sa stručnjacima iz sveta marketinga i advertajzinga koji će im preneti svoja znanja I iskustva.

Odgovore na pitanja “Kako da dizajniram svet oko sebe?”, “Kako da budem kreativan” i mnoga druga u vezi sa e-advertising-om daće nam prvi čovek agenicje gospodin Ivan Stanković.

– «Kako nastaju ideje» otkriće nam gospodin Nebojša Krivokuća – kreativni direktor.

– Ukoliko želite da saznate kako da se Vaša poruka čuje i kako da ostavite dobar prvi utisak onda ne smete propustiti predavanje na temu “Vizuelne komunikacije” koje će održati gospodin Slavimir Stojanović – kreativni direktor.

– Gospođa Vesna Ranković – direktor medija sektora, će nam odati tajnu «Kako živeti i obogatiti se od medija».

Ukoliko želite da čujete kako to dobro i drugačije rade najveći magovi marketinga u Srbiji onda je ovaj seminar prava stvar za Vas!

Možete se prijaviti na sledećem linku.

Više informacija možete pronaći na našoj facebook strani http://www.facebook.com/groups/meseckakodalogije/