Home [ volontiranje ] PROGRAM STRUČNE PRAKSE ZA FILOLOGE – Katedre za anglistiku

PROGRAM STRUČNE PRAKSE ZA FILOLOGE – Katedre za anglistiku

106
0

kul4Aktivisti Resnika u saradnji sa Obrazovnim centrom Equilibro organizuju program stručne prakse za filologe – katedra za anglistiku.

Opis: Program stručne prakse u trajanju od 12 do 16 nedelja obuhvata upoznavanje sa metodikom nastave, kompletnim nastavnim procesom, i to kroz pripremnu fazu, fazu realizacije nastave, fazu monitoringa i evaluacije polaznika. Program obuke za poloznike stručne prakse je obezbedio Equilibrio, a sama realizacija prakse će se održti u centru ARes u Resniku.

Svim polaznicima programa stručne prakse biće izdato zvanično uverenje o praksi Univerziteta u Beogradu i Obrazovnog centra Equilibrio, koje je moguće priložiti pri konkurisanju za svaki budući posao u zemlji i inostranstvu (izdaje se na srpskom i engleskom jeziku).

Uslovi prakse:

•Student IV godine, apsolvent ili diplomac Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu-smer Engleski jezik i književnost
• Znanje rada na računaru – MS Office, Internet
• Razvijen osećaj odgovornosti i posvećenosti poslu
• Izražene veštine prezentacije
• Sposobnost rada u timu
• Motivisanost

 

Prijavljivanje: Svi zainteresovani kandidati treba da pošalju CV sa fotografijom na mail adresu:  aktivistiresnika@gmail.com do 05.02.2012.

Za sva dodatna pitanja i informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Veroslava Vuletić i Marija Ratković

Kontakti: 060.30.43.691

060.132.0.933

E-pošta:  aktivistiresnika@gmail.com

Više o Aktivistima

Više o programu stručne prakse