Home [ volontiranje ] Volonterska praksa u Narodnoj kancelariji predsednika Republike u 2012. godini

Volonterska praksa u Narodnoj kancelariji predsednika Republike u 2012. godini

74
0
book9Obaveštavamo studente/kinje IV godine i apsolvente/kinje da je u toku prijavljivanje za volontersku praksu u Narodnoj kancelariji predsednika Republike. Praksa počinje 22. februara 2012. i trajaće četiri meseca.

Volonteri će biti angažovani osam sati nedeljno na odeljenjima Narodne kancelarije, gde će raditi na prijemu stranaka, obradi predmeta i na projektima sa mentorima. U toku prakse volonteri će imati obuku koja se sastoji od dva edukativna seminara o veštinama komunikacije i pregovaranja. Na kraju prakse, volonteri će dobiti sertifikat Narodne kancelarije.

Selekcija kandidata obaviće se u Narodnoj kancelariji na osnovu intervjua sa rukovodiocima volonterske prakse. Potrebno je da se kandidati unapred informišu o radu i aktivnostima Narodne kancelarije, a sve potrebne informacije nalaze se na ovom sajtu.
Narodna kancelarija će direkno obavestiti primljene kandidate o rezultatima selekcije i početku volonterske prakse.

Prijave se mogu dobiti na portirnici FPN-a (Fakultet političkih nauka, Jove Ilića 165, 11000 BGD) ili na sajtu fakulteta. Popunjene prijave se mogu predati mentorima, Doc. dr Đorđu Pavićeviću ili Prof. dr Tamari Džamonji Ignjatović ili ostaviti u njihovim poštanskim sandučićima.

Prijavni formular.