Home [ volontiranje ] Voliš da putuješ i da usavršavaš sebe? Na pravom si mestu!

Voliš da putuješ i da usavršavaš sebe? Na pravom si mestu!

114
0

book9Međunarodna studentska organizacija AIESEC poziva studente zainteresovane za praktično usavršavanje i volonterski rad u inostranstvu na informativne razgovore o programima praksi koji će se održati u subotu, 24. decembra u periodu od 12:00 – 18:00 u lokalnoj kancelariji na Fakultetu organizacionih nauka.

 

Svi zainteresovani studenti imaće priliku da ovog vikenda dobiju sve informacije o praksama u inostranstvu i načinima apliciranja za različite programe koje im AIESEC, kao najveća studentska organizacija na svetu, pruža. Prakse sa ciljem ličnog i profesionalnog praktičnog usavršavanja jedna su od glavnih aktivnosti ove organizacije već 60 godina. Odlaskom u inostranstvo, student će imati priliku da upozna druge studente iz različitih zemalja sveta, iskusi timski rad u međunarodnom okruženju, kao i da bude ambasador Srbije u zemlji koju sam bude odabrao. Studenti mogu odabrati praksu u jednoj od 111 zemalja sveta, u kojima AIESEC postoji, a u ovom terminu se ističu prakse u sledećim zemljama: Brazil, Egipat, Grčka, Bugarska, Italija, Portugal, Poljska, Malezija, Mađarska, Nemačka. Bitno je napomenuti da se 24. Decembra održavaju razgovori sa studentima koju su u mogućnosti da odu na razmenu u naredna 4 meseca.

Postoje dva programa praksi koje student kao potencijalni praktikant, može izabrati. Program internacionalne razmene namenjen je svim studentima koji žele da u novoj sredini razviju svoje sposobnosti i veštine, nezavisno od struke za koju se kao akademski građani, obučavaju.Teme na kojima će učesnici raditi tokom svojih razmena su : ekologija i životna sredina, predavanje jezika, soft skills radionice, ekonomija, umetnost, ugrožene grupe. Program stručne prakse namenjen je studentima završnih godina i pruža im priliku da u određenom periodu, radeći u kompaniji u svojoj struci, razviju svoje profesionalne veštine.

Menjanjem lokalne svakodnevnice za jedno novo životno iskustvo u međunarodnom okruženju, AIESEC studentima daje šansu da upoznaju druge kulture, rade u timu, nauče novi jezik, ostvare kontakte sa ljudima iz brojnih zemalja, i usavrše znanje engleskog jezika.

Za sve dodatne informacije I apliciranje za razgovor posetite naš sajt: http://www.fon.aiesec.rs/

O AIESEC-u

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 1.600 univerziteta u 111 zemalja sa preko 50.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

Za više informacija:

Nevena Majstorović

Tim lider tima za odlazeću razmenu

Mobilni: +381.63.861.6117

nevena.majstorovic@aiesec.net