Home [treninzi] Poziv za učestvovanje u projektu „Otvori vrata prijateljstvu”

Poziv za učestvovanje u projektu „Otvori vrata prijateljstvu”

66
0

racunar12Pozivamo srednjoškolce sa teritorije Beograda da učestvuju u projektu „Otvori vrata prijateljstvu”. Cilj  projekta „Otvori vrata prijateljstvu je podizanje nivoa svesti srednjoškolaca na teritoriji Beograda o inkluziji, razvijanje i promovisanje tolerancije i razumevanja, prihvatanjem različitosti i negovanjem nenasilnih načina komunikacije.

U prvom delu realizacije projekta učesnici će učestvovati radionicama na kojim će se upoznati sa idejom inkluzije i inkluzivnim obrazovanjem. Polaznicima će biti otvoren prostor da razmenjuju svoje stavove i iskustva na teme radionica, a po završetku radionica će biti održane debate na kojim će učesnici pokazati svoje stavove i znanje o temama koji budu obrađivali na radionicama.

Realizaciju celog projekta pratiće snimatelj, a u video radu biće izložena iskustva učesnika, zajednički rad, kao i ideje/poruke koje će oformiti tokom realizacije projekta. Projekat „Otvori vrata prijateljstvu ” realizuje organizacija Inkluzivni pokret uz podršku Kancelarije za mlade- Beograd.

Radionice će se održati u Galeriji fresaka.Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite, molimo vas popunite prijavu  i pošaljete je do 05.09.2011.  na e-mail mirjana@inkluzivnipokret.org

Ukoliko imete neko pitanje pozovite 063/366-029; 011 328 40 60. Na sajtu Inkluzivnog pokreta  www.inkluzivnipokret.org možete naći više informacija vezano za ovaj projekat.