Home [treninzi] Projekat ‘FIT’

Projekat ‘FIT’

213
0
starSve češće smo u prilici da slušamo o savetima za zdrav (ili bar zdraviji) život, dobre navike u ishrani, redovnu fizičku aktivnost, kao i problem gojaznosti i nezdravog načina života. Pronalazimo ideje kako da poboljšamo svoju ishranu, da otkrijemo neke nove vežbe i aktivnosti, pa čak i uprkos tome, sve češće vidjamo mlade ljude koji su nezadovoljni svom kilažom, ishranom i neaktivnošću, a ništa ne rade povodom toga, jer kako kažu “nemaju vremena”.

Prepoznajući ovaj problem udruženje AIESEC je pokrenulo projekat ‘FIT’ sa ciljem da pomogne mladim ljudima. Projekat je osmišljen kao niz radionica, motivacionih predavanja, stručno vodjenih treninga i propratnih aktivnosti koje imaju za cilj da približe studentima i srednjoškolcima važnost zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti, a onda ih pokrenu da počnu aktivno da se bave svojim zdravljem. Za kraj projekta planiran je i veliki završni dogadjaj koji će na jednom mestu okupiti sve učesnike projekta, volontere i partnere.

Ako se prijaviš za učešće u ovom projektu, imaćeš priliku da tokom poslednje dve nedelje avgusta učestvuješ u turnirima u fudbalu, košarci i odbojci. Osim toga, možeš da učestvuješ i u različitim treninzima i radionicama koje će biti održane u okviru ovog projekta.

Prijavni formular