Home [zabavnik] Double Layer DVD za čitaoce časopisa PC

Double Layer DVD za čitaoce časopisa PC

58
0

pc_press_magazinU 13. godini postojanja časopis PC je još jednom prvi. Uz letnji dvobroj časopisa umesto standardnog DVD-a svi čitaoci dobijaju Double Layer DVD sa skoro 9 GB sadržaja. Časopis PC je još u junu 1997. svojim čitaocima poklonio CD, a od 99 broja iz aprila 2004. godine CD je redovan dodatak časopisu.

Pre godinu dana, uz PC broj 123 prvi u Srbiji smo počeli sa poklanjanjem DVD-a povećavši tako količinu korisnog sadržaja čak 6 puta. Uz PC broj 135 još jednom pokazujemo da smo prvi u Srbiji. Ovaj put, korišćenjem dvoslojnog DVD-a čitaocima poklanjamo duplo više sadržaja nego što su navikli. U skoro 9 GB prostora našlo se mesta za probne verzije programa ArchiCAD 11, Adobe Photoshop i Illustrator CS3, specijalni PDF dodatak "PC i multimedija – DVD Video" Zvezdana Dimitrijevića koji prati veliki izbor programa za reprodukciju i obradu video materijala na računaru. Tu je i izbor korisnih i zabavnih video klipova, kao i selekcija programa za emulaciju ZX Spectruma, Commodorea 64, Amstrad CPC64/128, Acorn BBC i Atari računara. Analogni deo PC-a 135 donosi nagradnu igru "Prebrojte notebook" u kojoj je glavna nagrada notebook računar MSI MegaBook L710 a zadatak čitaocima da "otkriju" koliko je znakova objavljeno u tekstovima u letnjem dvobroju časopisa. U velikom izboru tekstova o hardveru, softveru, komunikaciji i Internetu, ističe se veliki test 60 prenosnih medija plejera, idealnih saputnika za odmor.

 

O izdavačkom preduzeću PC Press

"PC Press", osnovan 1995. godine, izdavač je najuglednijeg domaćeg računarskog časopisa "PC". Svojim izdavačkim opusom kompanija se pre svega obraća profesionalnim korisnicima računara, ali je objavila i niz visoko tiražnih knjiga namenjenih početnicima u ovoj oblasti. "PC Press" je objavio prvu domaću knjigu posvećenu Windowsu 95, prvi računarski CD u zemlji, prvu kolekciju softvera u javnom vlasništvu na kompakt diskovima, kao i prvo računarsko DVD izdanje u Srbiji. "PC Press" je i organizator četiri uspešna seminara posvećena Internet tehnologijama, licenciranju i primeni savremenog softvera.