konkurs za volontere Svratišta za decu ulice

0
SHARE

mladi13Ekumenska humanitarna organizacija (EHO) iz Novog Sada pokrenula je rad Svratišta za decu ulice pre više od godinu dana. Ovaj dnevni centar predstavlja siguran prostor za decu koja su uključena u život i rad na ulici. U okviru Svratišta, oni mogu da zadovolje svoje osnovne potrebe: da se okupaju, jedu, obuku čistu odeću, kao i da dobiju psihosocijalnu podršku. Svakodnevno se organizuju različite preventivne, edukativne i kreativne radionice.

Zbog obima posla, EHO ima potrebu za novim volonterima koji će biti angažovani u Svratištu.

Ukoliko ste zainteresovani za sticanje novih znanja i veština i spremni ste da deo svog slobodnog vremena odvojite za rad sa decom i tako doprinesete pozitivnoj promeni u našoj sredini, pozivamo vas da se prijavite za obuku koja će biti održana tokom jula 2011. godine. Svi prijavljeni kandidati biće kontaktirani i pozvani na intervju sa psihologom nakon čega će biti odabrano 30 kandidata koji će proći besplatnu obuku za vršnjačke edukatore koja će ih osposobiti za radioničarski rad sa decom i za rad u prostorijama Svratišta.

Rok za prijavljivanje je 30.6.2011., a zainteresovani kandidati svoju prijavu mogu da pošalju na mail decaulice@ehons.org. Molimo vas da u prijavi navedete svoje ime i prezime, kontakt telefon i ukratko motivaciju za ovaj angažman.