Home [stipendije] Uručene stipendije četvrtoj generaciji Vip studenata

Uručene stipendije četvrtoj generaciji Vip studenata

74
0

mladiiKonkurs za četvrtu generaciju stipendista kompanije Vip mobile u okviru projekta “Budi Vip student” uspešno je završen odabirom 20 Vip studenata kojima su danas na svečanom prijemu dodeljena priznanja. Najbolji akademci dobili su plaćenu dvomesečnu letnju praksu u Vipu, Acer notebook računar, smart telefon HTC Wildfire sa 15.000 dinara kredita, tri edukativna soft-skills seminara u okviru Vip kluba, predavanje stručnjaka Telekom Austria Grupe u okviru TAG kluba, kao i mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija.
Vip stipendijama ove godine nagrađeno je šest studenata Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, pet studenata novosadskog Fakulteta tehničkih nauka, troje studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu, po dva studenta Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i Elektronskog fakulteta u Nišu i po jedan student Mašinskog fakulteta u Beogradu i Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu. Nagrade su studentima uručili Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora Vipa, Jasna Matić, državna sekretarka za Digitalnu agendu i Petra Štangl, izvršni direktor za marketing u Vipu.

Projekat “Budi Vip student” kompanija Vip mobile je pokrenula je u novembru 2007. godine, sa ciljem da investira u obrazovanje i oblikovanje budućih eksperata u oblasti telekomunikacija na tržištu Srbije. Projekat su od samog početka podržali bivše Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo (danas Ministarstvo za kulturu, medije i informacione tehnologije), univerziteti i fakulteti sa pravom učešća u projektu i brojnih studentskih organizacija. “Budi Vip student” proglašen je za najbolji projekat u kategoriji inovacija na svečanoj dodeli Evropskih nagrada za volontiranje zaposlenih na nacionalnom nivou, u organizaciji Foruma poslovnih lidera i SMart Kolektiva. Vip je u četiri generacije stipendista uložio gotovo 500.000 evra.