Home [treninzi] FIDES-Dani finansija

FIDES-Dani finansija

53
0

student5Za nama je pet uspeših godina gde su studenti učešćem na ovoj konferenciji postali spremniji za poslovni svet. Ne dozvoli da ti drugi prepričavaju nego i ti budi deo toga, učestvuj!

FIDES predstavlja tradicionalnu AIESEC konferenciju na temu finansija koja će se ove godine, šestu godinu za redom, održati 9. i 10. aprila na Ekonomskom fakultetu. Seminar je edukativnog karaktera i predstavlja sponu između studenata, stručnjaka, predstavnika uglednih firmi i finansijskih institucija u zemlji.

Prvog dana , 9. aprila, studenti će imati mogućnost da se upoznaju sa ekonomskom situacijom Srbije, da učestvuju u panel diskusijama i dobiju savete od stručnjaka iz ove oblasti. Drugog dana, 10. aprila, studenti će u zavisnosti od interesovanja i preferencija biti podeljeni u grupe u okviru kojih će proći obuku na teme revizije, bankarstva, osiguranja, konsaltinga i finansija. Imaće priliku da učestvuju u rešavanju realnih zadataka i primene teoriju koju su naučili tokom studija. Kompanije koje će ove godine učestvovati na projektu jesu Beogradska berza, FXLider, ProCredit banka i KPMG. Posle konferencije, studenti će u neformalnoj atmosferi imati mogućnost da upoznaju predavače što će biti jedinstvena prilika da ostvare korisne kontakte.

 

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene.

Učešće na konferenciji je besplatno a detaljnije informacije možete pronaći na sajtu www.ef.aiesec.org.rs.

Rok za apliciranje je 7. april 2011.